Heb je een vraag? Neem contact met ons op +31 (0)88 551 56 40 | vrienden@lunet.nl

Het prowise beeldscherm bij LuuXx Budel geeft cliënten nieuwe mogelijkheden

Het Prowise beeldscherm bij LuuXx Budel geeft cliënten nieuwe mogelijkheden.

Op 9 november hebben de Vrienden van Lunet een bezoek gebracht aan LuuXX Budel. Zij kwamen een kijkje nemen naar de nieuwste aanwinst aldaar,  een interactief beeldscherm van Prowise. Mede door de Vrienden van Lunet heeft LuuXX Budel dit grote beeldscherm kunnen aanschaffen en kunnen de cliënten genieten van een op maat gemaakte en boeiende ervaring in hun dagelijkse activiteiten.

Studenten die een zorgopleiding volgen gaan binnenkort onderzoeken welke impact het recent geïnstalleerde interactieve scherm kan hebben op de dagelijkse activiteiten bij LuuXX Budel. Dit biedt de studenten de kans om hands-on ervaring op te doen en de mogelijkheden van het scherm te ondervinden. Je kan er namelijk heel veel mee, zoals memory, muziek afspelen en filmpjes kijken. Alle andere mogelijkheden gaan de studenten ondervinden.

Teamleider Budel Jos van Oorschot verteld: “Lunet is dankbaar voor partners zoals jullie, die helpen om een positief verschil te maken in het leven van degene die onze organisatie helpt. Mede dankzij jullie hulp dragen we samen een steentje bij aan een gelijkwaardige plek in de samenleving voor iedereen.”

Scroll naar boven