Heb je een vraag? Neem contact met ons op +31 (0)88 551 56 40 | vrienden@lunet.nl

Ik heb een wens

De Vrienden van Lunet is een bijzondere organisatie. Het is een groep vrijwilligers die de cliënten van Lunet een warm hart toedragen en het leven van mensen net iets mooier willen maken. De Vrienden maken iets extra’s mogelijk, zodat de kwaliteit van het leven wordt vergroot.

Wij helpen individuele, maar ook groepen cliënten en vinden het erg belangrijk dat cliënten het gevoel hebben dat ze gezien en erkend worden. Kortom, dat ze kunnen meedoen in onze samenleving.


Individuele aanvragen

Er zijn tal van situaties waarin iemand onvoldoende geld heeft om een beter sociaal leven te financieren. Zo kan het voorkomen dat er niet voldoende geld is om een keer op vakantie te gaan of dat er niet voldoende geld is om een keer op voetbalkamp te gaan. De vrienden van Lunet kunnen dan helpen. Door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen en op te sturen, kunnen wij samen kijken naar de beste oplossing. We vinden het belangrijk dat er ook naar bestaande mogelijkheden (hulp van vrienden, familie etc.) gekeken wordt en zullen daarom ook altijd vragen om zelf ook een deel bij te dragen. Hoe groot dit deel is verschilt natuurlijk per situatie en aanvraag.


Groepsaanvragen

Ook als groep kan je aanspraak maken op de hulp van de vrienden van Lunet. Zo kan het zijn dat er nieuwe sporttenues gesponsord moeten worden of dat een woongroep een tovertafel wil aanschaffen maar hier niet de financiële middelen voor heeft. Door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen en op te sturen, kunnen wij samen kijken naar de beste oplossing. We vinden het belangrijk dat er ook naar bestaande mogelijkheden (hulp van vrienden, familie etc.) gekeken wordt en zullen daarom ook altijd vragen om zelf ook een deel bij te dragen. Hoe groot dit deel is verschilt natuurlijk per situatie en aanvraag.


Heb je een wens? Doe dan een aanvraag

Wil je een individuele of een groepsaanvraag doen? Lees dan de beoordelingscriteria door en vul het aanvraagformulier in.

Kom je er niet uit? neem dan contact op via vrienden@lunet.nl

Scroll naar boven