Heb je een vraag? Neem contact met ons op +31 (0)88 551 56 40 | vrienden@lunet.nl

Een nieuwe penningmeester

In oktober 2021 sloot Marcel Pijnappels zich aan bij de Vrienden en vervult sindsdien rol van penningmeester. Wij zijn erg blij met deze mooie aanvulling op het bestuur en laten je graag kennis maken met Marcel.

''In het dagelijks leven werk ik met veel passie als financial in de zorg in de functie van business analist in het Elisabeth Tweesteden ziekenhuis in Tilburg. Daarvoor heb ik gewerkt in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond en bij de Rabobank in diverse financiële (advies)functies. Kortom, ik heb wat met cijfers en vind het een uitdaging collega's in de zorg goed inzicht te geven in cijfers. Maar ook meer dan dat; hoe komen cijfers tot stand, hoe werkt de financiering van de zorg, wat zeggen de cijfers en hoe kunnen we bijsturen?    

Graag zet ik me in voor de Stichting Vrienden Lunet Zorg; ik vind het belangrijk om me maatschappelijk in te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren voor de bewoners van Lunet Zorg. Zij verdienen een fijne leefomgeving waarin ze zich naar ieders eigen mogelijkheden kunnen ontplooien. De Stichting Vrienden kan nèt dat beetje extra ondersteuning bieden aan de bewoners die de kwaliteit van leven verhoogd. Prachtig om daar mijn steentje aan bij te dragen.''
Scroll naar boven